Annons

Annons


Win my new cookbook – Food for Friends

Titta vad som landa på mitt skrivbord idag! "Hot off the press" ett första exemplar av min nya kokbok Food for Friends som kommer ut på amerikanska marknaden snart. Så jädra skoj att äntligen, äntligen få se boken live efter att jobbat på den i snart två år. För att fira tänkte jag ha en liten tävling här på brooklyn kitchen och ge bort mitt första ex av boken till en läsare. Skriv till mig i kommentars-fältet nedan varför just du behöver en kopia av Food for Friends. Bästa motiveringen innan 25 Maj vinner :-)

Food for Friends

English
Check out what just landed on my desk today. Hot off the press its the first copy of my new cookbook Food for Friends coming out on the US market soon. Feels kind of mind blowing to finally see it IRL. After writing and shooting photos for it during the past two years.

Annons

To celebrate, I wanted to give away my first copy of the book to you guys. Write me a motivation in the comment section below why you need a copy of Food for Friends on your shelves. Best motivation before May 25th wins.

LÄS OCKSÅ

(0)


Annons

Annons


 • Jessica

  Åh, jag vill hemskt gärna få din kokbok! Just nu ligger jag hemma, snart höggravid, tycker lite synd om mig själv och längtar till New York! Att få se dina härliga bilder på jättegod mat och lite NY vore bästa medicinen för mig
  Just nu. Tack och kram!

 • Karin

  När man själv inte har råd att åka till New York så får man se till att låta magen göra resan åt en! Det förtjänar den efter 30 år av sill och potatis och falukorv och makaroner! Mat ska vara roligt och inte ett måste, men man blir lätt hemmablind när man är uppvuxen på svensk husmanskost, kanske kommer min mage även att uppskatta den svenska maten mer efter regelbundna resor till New York!

 • Lisa Mattsson

  För cirka fyra månader flyttade jag och min danska pojkvän till Köpenhamn efter att varit utomlands i fem år, både i Barcelona och Amsterdam. Vi är äntligen på (typ) hemmaplan. Och äntligen har vi ett kök med en riktig ugn! Det har gjort mig mer sugen än någonsin på att laga mat till alla gamla och nya vänner som kommer både från när och fjärran, men inspirationen tryter ändå. Tänk att få testa några av dina recept tillsammans med ett gäng vänner. Drömmen.

 • Elin

  Om mindre än två veckor flyttar jag och min pojkvän ihop och blir sambos. För att fira detta, och bjuda alla våra vänner som hjälper till med flytten, tänkte vi ha en hejdundrande inflyttningsfest! Det kommer bli jättemycket folk från alla håll och kanter och det vore så himla kul att bjuda på något mer än chips och bål. Så denna bok skulle bli perfekt som inspiration till oss inför festen 🙂

 • Petra Kannegieter

  Vi har invandrat från Tyskland till Sverige och har hittat här har många vänner som förtjänar bra matlagning för att vara. Naturligtvis med god mat. Vi måste därför snarast din kokbok. Hälsningar från Lappland, Petra

 • Emma

  Åh, vad spännande!
  I detta hemmet är mat den största passionen. Vi älskar att bjuda över vänner och familj på middagar och bruncher. Det är den bästa och mest okomplicerade formen av kvalitetstid. Det hade varit helt fantastiskt att ha en bok gjord för just sådana tillfällen att bara plocka fram och bjussa på nya recept från! Vi har avverkat många internetsidor och kokböcker, så en ny inspiration hade varit pricken över i:et, från inget mindre än heta Brooklyn itself!

 • Emsan

  Jag såg ett recept innehållande gremolata skymfa förbi i sneakpeaken på ditt instakonto. Jag har aldrig testat att göra egen gremolata men är bra sugen på att servera en fräsch gremolata till ryggbiff som alternativ till sommarens alla grillsåser. Anledning nog för att vilja ha din nya bok!


Annons
Senaste från Elle Mat & Vin
Annonssamarbete med Zeta